Erfgoed Gelderland Jongerengilde

Het Erfgoed Gelderland Jongerengilde is een werkgroep van jonge professionals, studenten en geïnteresseerden. Zij houden zich bezig met het Gelderse erfgoed op allerlei terreinen, van het betrekken van publiek tot inhoudelijke advisering. Het Jongerengilde is een initiatief van Erfgoed Gelderland en wordt door het bureau van de coöperatie ondersteund.

Wat doet het Erfgoed Gelderland Jongerengilde?

Vanuit het perspectief van de jongere generaties houdt het Erfgoed Gelderland Jongerengilde zich bezig met het zichtbaarder en toegankelijker maken van het erfgoed van Gelderland. Ook werken zij aan het vergroten van het publieke draagvlak hiervoor. Daarnaast biedt het initiatief jonge mensen met ambitie een platform waar zij hun vaardigheden kunnen ontwikkelen, hun netwerk kunnen vergroten en hun eigen ideeën in het werkveld kunnen toepassen.

Het Erfgoed Gelderland Jongerengilde werkt op meerdere vlakken aan haar doelstellingen. Zo organiseren zij activiteiten, ondersteunen ze bestaande projecten uit de Gelderse erfgoedsector, verbinden zij partijen uit het werkveld met groepen uit de maatschappij en adviseren zij Erfgoed Gelderland op thema’s die door jongeren belangrijk gevonden worden.

Foto: Felix Q Media

Wie maken het Erfgoed Gelderland Jongerengilde?

De werkgroep van het Erfgoed Gelderland Jongerengilde bestaat uit 11 ambitieuze en enthousiaste jonge mensen. Op de ledenpagina stellen zij zich individueel voor. Klik op onderstaande button om de ledenpagina te bekijken.

 

Contact

Hebt u een vraag, een voorstel of wilt u voor iets anders contact met het Jongerengilde opnemen? Stuur hen een e-mail via jongeren@erfgoedgelderland.nl en zij reageren zo snel mogelijk.

Volg het Jongerengilde op sociale media:

Op de hoogte blijven? Volg het Jongerengilde via Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn voor regelmatige updates over de activiteiten.

Nieuws over Jongerengilde

Eerste nieuwsbrief van het Erfgoed Gelderland Jongerengilde

Vandaag verscheen de eerste nieuwsbrief van het Erfgoed Gelderland Jongerengilde. Met deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de werkzaamheden van het [...]

Erfgoed Gelderland Jongerengilde van start

Eind vorig jaar is het Erfgoed Gelderland Jongerengilde officieel gestart. Het Jongerengilde bestaat uit 11 ambitieuze en enthousiaste jonge mensen. Zij gaan zich, [...]

Eerste bijeenkomst Erfgoed Gelderland Jongerengilde

Onlangs deden wij een oproep aan jonge professionals, studenten en geïnteresseerden voor deelname aan het  Erfgoed GelderlandJongerengilde. Daar is enthousiast op gereageerd. Op [...]

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: