Contact

Contact

Erfgoed Gelderland
Westervoortsedijk 67-D
6827 AT Arnhem

Van maandag tot en met donderdag zijn wij goed bereikbaar via het algemene nummer en e-mailadres. Op vrijdag kunt u de adviseurs het beste bereiken via hun mobiele nummers of e-mail.


Bereikbaarheid

Westervoortsedijk 67-D te Arnhem

Het gebouw ligt tegenover de Nieuwe Haven aan de Westervoortsedijk 67-D in Arnhem. De ingang/parkeerplaats is gelegen tegenover de Mercatorweg 28, 6827 DC Arnhem. Rijdend op de Mercatorweg ziet u aan de linkerkant voorbij het gele gebouw de ingang/parkeerplaats (bij de slagboom). Aan de overkant van de Westervoortsedijk (aan de havenzijde) is nog een parkeerplaats. Uw fiets kunt u stallen in onze overdekte stalling voor bezoekers.

Openbaar vervoer

Neem vanaf station Arnhem buslijn 43 (richting Apeldoorn) 61 (richting Duiven Centerpoort) of buslijn 12 (richting IJsseloord) en stap uit bij halte Arnhem Haven, vlakbij Erfgoed Gelderland.

Lopend vanaf het station

Vanaf het Centraal Station Arnhem is het ongeveer 34 minuten lopen (2,8 km). Vanaf station Velperpoort is het iets korter.

Route vanuit Nijmegen-Tiel

Komende vanaf de Nijmeegseweg maakt u een scherpe bocht naar rechts de Eusebius Buitensingel op. Sla daarna linksaf en rijd de Westervoortsedijk op.

Route vanuit Apeldoorn-Utrecht

Komende over de A12 richting Velperbroekcircuit neemt u de eerste afslag IJsseloordweg richting Arnhem/Nijmegen. Sla rechtsaf de Westervoortsedijk op (tweede kruispunt).

Route vanuit Oosterbeek

Vanuit Oosterbeek rijdt u via de Utrechtseweg Arnhem binnen. Bij de splitsing ter hoogte van de Neder-Rijn rechts aanhouden (Onderlangs). Houd richting Westervoort aan. De Weerdjesstraat wordt Trans, dan Eusebiusplein, dan Oranjewachtstraat en vervolgens rechtdoor (baan voor rechtsaf) de Westervoortsedijk op.