Fondsenwerving

Fondsenwerving, hoe kunnen wij u daarbij helpen?

ThemaFondsenwerving
DoelgroepBestuursleden, Erfgoedprofessionals
ProductAdvies
terug naar overzicht

Subsidies

Erfgoed Gelderland ondersteunt erfgoedinstellingen bij het werven van fondsen. We onderhouden goede contacten met cultuurfondsen en houden onze leden op de hoogte van relevante regelingen en ontwikkelingen. Ook denken we mee met specifieke vraagstukken. Zo toetsen we uw projectplan aan fonds-specifieke voorwaarden en bieden we handvatten voor het schrijven van een goede aanvraag. We zoeken voortdurend naar kansen voor de erfgoedsector en initiëren samenwerkingsverbanden voor gezamenlijke aanvragen.

Regelingen met deadline

We hebben de deadlines voor verschillende subsidieregelingen voor u op een rijtje gezet. Door op de regeling te klikken vindt u een korte samenvatting van de regeling en de uiterlijke deadline waarvoor u uw aanvraag moet indienen. Door op de link te klikken wordt u doorgeleid naar de website van het fonds of subsidieverstrekker. Waar bekend hebben we ook vermeld wanneer de aanvraag wordt behandeld (op basis van indiendata of na verloop deadline). Voor vragen over de regelingen kunt u contact met ons opnemen.

Doorlopende regelingen

Naast de subsidieregelingen met deadline zijn er ook een aantal doorlopende regelingen die voor u als erfgoedorganisatie interessant kunnen zijn. Een overzicht van deze doorlopende regelingen vindt u via onderstaande knop.