Webinar Romeinse Limes voor gemeenten, toerismebureaus en VVV’s

Op donderdag 27 mei van 15.00 tot 17.00 uur organiseert Stichting Liniebreed Ondernemen in samenwerking met Romeinse Limes Nederland (RLN), waar Erfgoed Gelderland onderdeel van uitmaakt, een webinar voor alle gemeenten, toerismebureaus en VVV’s langs de Limes. De Neder-Germaanse Limes is het grootste archeologische monument van Nederland. Deze zomer wordt bekend of dit monument UNESCO Werelderfgoed wordt.

Alhoewel er binnen de regio’s en provinciegrenzen al veel samenwerking is, is er nog geen landelijk netwerk van specifieke marketingpartners. RLN en Liniebreed willen graag met citymarketeers en toerisme-afdelingen van gedachten wisselen hoe de Limes op dit moment voor het voetlicht wordt gebracht en welke ideeën hiervoor zijn in de nabije toekomst. Ook willen we gemeenten oproepen mee te doen aan de viering van het feestjaar, wanneer UNESCO daadwerkelijk een feit is.

Aanmelden voor het webinar kan via de website van Stichting Liniebreed Ondernemen: www.liniebreed.nl/webinar-romeinse-limes.