Verhaal van Gelderland Matrix

Verhaal van Gelderland Matrix

Binnen het project Verhaal van Gelderland kijken we waar opengestelde Gelderse erfgoedorganisaties zich bevinden in dit grote verhaal. Voor de inventarisatie hiervan ontwikkelden we de Verhaal van Gelderland Matrix: een raster met 7 tijdsperiodes en 7 thema’s. Dit levert zodoende 49 knooppunten op.

Via onderstaande tool kunt u de matrix inzien. Zoek de knooppunten van uw eigen museum, ontdek welke thema’s en tijdvakken in uw regio worden behandeld en zie welke delen van het Verhaal van Gelderland waar verteld worden. Mogelijk biedt de matrix u inzicht om nieuwe samenwerkingen aan te gaan.

terug naar overzicht

Let op: deze tool is nog enkel te gebruiken op computer. Bent u via uw mobiel op deze pagina beland? Schakel dan even over naar een ander apparaat. U kunt de matrix doorzoeken op basis van de lijst opengestelde erfgoedorganisaties of op basis van regio. Ook kunt u klikken op de diverse knooppunten, themalijnen of tijdlijnen. Zodra u een onderdeel van de matrix heeft geselecteerd verschijnt rechts een lijst met resultaten.