Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Symposium ‘Oral History voor iedereen’

28 oktober 2022 - 11:00 - 16:00

Op 28 oktober 2022 vindt het interactief symposium ‘Oral History voor iedereen’ plaats. Het programma bevat interessante sprekers en workshops die inspireren met (lokale) verhalen, we gaan in op het belang en gebruik van oral history, maar staan ook stil bij wat oral history nu eigenlijk inhoudt en hoe je bijvoorbeeld materiaal bewaart en vastlegt. Start u binnenkort zelf met een project en wilt u weten hoe u dit opzet? Ook hier zal tijdens het symposium aandacht voor zijn.

Het symposium is voor historische verenigingen, individuele beoefenaars, professionals, vrijwilligers van migrantengroepen en iedereen die meer wil weten over Oral History. ‘Oral History voor iedereen’ wordt georganiseerd door het platform ‘Sprekende geschiedenis‘ in samenwerking met OPEN (Overleg Provinciale Erfgoedinstellingen Nederland), Erfgoedvrijwilliger en Beeld en Geluid Den Haag.

Vooraanmelding

Wilt u alvast op de aanmeldlijst worden geplaatst, dan kunt u via de website van ‘Sprekende geschiedenis’ een formulier invullen. Zo bent u verzekerd van een plek. Zodra het programma definitief is ontvangt u een bericht zodat u zich kunt aanmelden voor de workshop(s) naar keuze.

Gegevens

Datum:
28 oktober 2022
Tijd:
11:00 - 16:00

Locatie

Beeld en Geluid Den Haag
Zeestraat 82
Den Haag, 2518 AD
+ Google Maps