Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meedoen is de Kunst: Nieuwe vrijwilligers in drie stappen

21 juni 2023 - 09:30 - 16:30

Bij Meedoen is de Kunst, een programma ontwikkeld door Cultuur Oost, is scholingsaanbod ontwikkeld op het gebied van vrijwilligersmanagement, ondernemerschap en samenwerking. Binnen Meedoen is de Kunst geeft Erfgoed Gelderland de training ‘Nieuwe vrijwilligers in drie stappen’.

Is jouw organisatie op zoek naar nieuwe vrijwilligers maar lukt het niet om deze te vinden? Schrijf je dan in voor de training ‘Nieuwe vrijwilligers in drie stappen’. In deze training ga je jouw organisatie opnieuw ‘ontdekken’ door de ogen van potentiële vrijwilligers. Na afloop heb je:

  • Handvatten om andere groepen mensen aan te spreken en te enthousiasmeren voor vrijwilligerswerk bij jouw organisatie.
  • Inzicht in welke factoren in de vrijwilligersreis (customer journey) ervoor zorgen dat potentiële vrijwilligers afhaken of juist overtuigd raken
  • Een concrete, wervende vrijwilligersvacature die aansluit op de motivaties van jouw beoogde doelgroep die je direct kunt gebruiken
  • De kennis en ervaring in huis om op een andere, innovatieve manier te kijken naar jouw organisatie en vrijwilligerswerk.

Kortom, je leert hoe je jouw eigen organisatie aantrekkelijker, toegankelijker en bekender kunt maken voor nieuwe mensen.

Schrijf je in voor deze training via de website van Cultuur Oost. De training wordt gegeven in de regio Veluwe. De precieze locatie volgt.

Gegevens

Datum:
21 juni 2023
Tijd:
09:30 - 16:30

Locatie

Veluwe