Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ledenraadsvergadering

22 april 2022 - 10:00 - 13:00

Op vrijdagochtend 22 april is de eerste ledenraadsvergadering van 2022 voor leden van de coöperatie Erfgoed Gelderland. De ledenraadsvergadering vindt fysiek plaats bij Erfgoed Gelderland (Westervoortsedijk 67-d, Arnhem). Daarnaast is er ook een mogelijkheid om de ledenraadsvergadering online bij te wonen. In het aanmeldformulier kunt u aangeven op welke wijze u wenst aan te sluiten.

Programma

Vanaf 09.30 uur bent u welkom voor koffie of thee. Om 10.00 uur starten we met het formele gedeelte van de vergadering. Na de koffiepauze zal Dolly Verhoeven de stand van zaken toelichten rond het vierdelige boek Verhaal van Gelderland dat dit jaar verschijnt. Projectleider Ben Bregman vertelt over het brede Verhaal van Gelderland en op welke manier organisaties samen lijnen en verbindingen in de Gelderse historie kunnen leggen en het Verhaal van Gelderland zichtbaar kunnen maken. We sluiten de ledenraadsvergadering af om 12.45 uur. Daarna praten we onder het genot van een broodje nog even bij en na.

Aanmelden

Leden van de coöperatie kunnen zich voor de Ledenraadsvergadering aanmelden via dit aanmeldformulier. Daarin kunt u aangeven of u online of fysiek aanwezig zult zijn. We horen middels het aanmeldformulier ook graag of u na afloop aansluit bij de lunch.

Mocht u niet aanwezig kunnen zijn, dan kunt u uiteraard telefonisch of via e-mail met uw vragen bij ons terecht.

Gegevens

Datum:
22 april 2022
Tijd:
10:00 - 13:00

Locatie

Atrium, Gelders Archief
Westervoortsedijk 67-d
Arnhem, 6827 AT
+ Google Maps