Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ledenbetrokkenheid | Fruitdelta Rivierenland

13 maart 2024 - 14:00 - 16:00

Eind vorig jaar heeft de Nationale Coöperatieve Raad (NCR) een ledenbetrokkenheidsonderzoek uitgevoerd binnen onze coöperatie, waarop we een mooie respons hebben ontvangen van circa 90 leden. Om de resultaten uit het onderzoek op een kwalitatieve manier aan te vullen, zijn de leden van Erfgoed Gelderland uitgenodigd voor regionale bijeenkomsten in februari en maart, waar we in kleinere groepen, in regionaal verband, met elkaar in gesprek gaan over onze coöperatie. Wat is voor u een belangrijke reden om lid te zijn? Wat verstaat u onder belangenbehartiging? Op welke manier zou u invloed willen uitoefenen? En wat mist u? Dat zijn vragen die onder andere aan bod zullen komen.

Tijdens de regionale bijeenkomsten geven we ook een korte samenvatting van de resultaten. De volledige resultaten van het ledenbetrokkenheidsonderzoek en deze regionale bijeenkomsten worden gepresenteerd tijdens de volgende Algemene Ledenraadsvergadering van Erfgoed Gelderland op 27 mei 2024.

Wilt u als lid van de coöperatie ook aansluiten bij een van deze bijeenkomsten? U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst van uw keuze via dit aanmeldformulier. Als de datum in uw regio niet uitkomt, bent u van harte welkom om deel te nemen in een andere regio of op 20 maart tijdens de online bijeenkomst. Kijk voor de andere data en tijdstippen in de agenda.

Gegevens

Datum:
13 maart 2024
Tijd:
14:00 - 16:00

Locatie

Regionaal Archief Rivierenland
J.S. de Jongplein 3
Tiel, 4001 WG
+ Google Maps