Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inspiratiebijeenkomst ‘Wees welkom’

2 december 2021 - 13:30 - 16:00

Wil je graag nieuwe doelgroepen bereiken? Hoe neem je drempels weg en zou je beter kunnen inspelen op de behoeften en wensen van potentiële vrijwilligers? Om in gesprek te gaan over deze vragen organiseren Erfgoed Brabant, Erfgoed Gelderland en Erfgoedhuis Zuid-Holland op donderdag 2 december online een bijeenkomst met als titel ‘Wees Welkom!’

Dagvoorzitter is Wim Daniëls, schrijver, taalkundige en bekend van de tv-serie Het Dorp, die hij samen met Huub Stapel maakte.

Een greep uit het programma:

Cathelijne Denekamp, manager Toegankelijkheid van het Rijksmuseum, vertelt over haar werk en geeft tips die erfgoedorganisaties in de praktijk kunnen toepassen.
Liesbeth Tonckens van Erfgoed Gelderland gaat in op de vraag naar projectmatig vrijwilligerswerk onder de titel ‘Omdenken over vrijwilligers’ en biedt handvatten om hier in jouw organisatie op in te spelen.
Erfgoedvrijwilliger.nl: stand van zaken m.b.t. vacatures (inclusief succesvolle voorbeelden), e-learning en coaching. En een blik vooruit richting 2022 en verder.

In aanloop naar deze bijeenkomst vinden er ook verschillende online workshops plaats. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in het kader van het project Erfgoedvrijwilliger. Meer informatie en aanmelden.

Gegevens

Datum:
2 december 2021
Tijd:
13:30 - 16:00

Locatie

Online