Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het Juiste Loket IV – Samenwerken

29 maart 2023 - 11:30 - 17:00

Graag nodigen we de historische verenigingen uit voor de bijeenkomst: ‘Het Juiste Loket VI – Samenwerken’. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op 29 maart 2023 van 11:30 tot 17:00 uur, in het atrium van Erfgoed Gelderland (Westervoortsedijk 67-d, Arnhem). De bijeenkomst is inclusief gratis lunch. 

Erfgoed Gelderland organiseert jaarlijks Het Juiste Loket, speciaal bedoeld voor historische verenigingen. Dit is inmiddels alweer de zesde editie. Dit jaar is het overkoepelende thema van de bijeenkomst: Samenwerken. We bespreken verschillende voorbeelden van samenwerkingsprojecten bij historische verenigingen.

Onder meer Liesbeth Tonckens, directeur van Erfgoed Gelderland, zal dieper ingaan op de impact die deze samenwerkingen kunnen maken. Oud-stagiaire van Erfgoed Gelderland Liza Werkman geeft een korte presentatie over ‘De kracht van samen’, haar onderzoek naar de rol van historische verenigingen in Gelderland in de lokale politieke besluitvorming en het lokaal maatschappelijk domein. Bovenal staat deze bijeenkomst in het teken van netwerken en uitwisseling. De leden van de historische verenigingen delen onderling ervaringen, projecten en ideeën.

Wilt u graag bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Dan kunt u zich tot uiterlijk 22 maart aanmelden via deze link.

Benieuwd naar de onderwerpen van Het Juiste Loket in de vorige edities? Deze vindt u hier op onze website. Heeft u nog vragen over het programma of over praktische zaken, neem dan contact met ons op via: info@erfgoedgelderland.nl.

Gegevens

Datum:
29 maart 2023
Tijd:
11:30 - 17:00