MijnGelderland

MijnGelderland.nl is hét erfgoedplatform van Gelderland en toont de Gelderse geschiedenis aan de hand van routes, verhalen, pronkstukken en interviews. Deze zijn samengesteld door medewerkers van Gelderse erfgoedorganisaties en lokale canoncommissies. Via mijnGelderland.nl, de mijnGelderland-layar, de mijnGelderland-nieuwsbrief en verschillende sociale media maakt een breed publiek kennis met het cultureel erfgoed van de provincie.

Ook meedoen?

Voor leden van de coöperatie biedt Erfgoed Gelderland verschillende voordelen. Zo kan een coöperatielid zijn organisatie gratis op mijnGelderland plaatsen. Ook krijgt een lid van Erfgoed Gelderland de mogelijkheid om gratis drie verhalen per jaar op mijnGelderland te zetten. Coöperatieleden hebben bovendien voorrang als het gaat om plaatsing in de nieuwsbrief en het berichten op sociale media. Het plaatsen van een route, een lokale historische canon of een ‘special’ gaat op offertebasis.

Meer informatie

De website wordt mogelijk gemaakt dankzij de financiële bijdrage van acht partners. Informatie aanleveren ten behoeve van de website kan via redactie@mijngelderland.nl.

Lees hier onze berichten over mijnGelderland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: