Schijnwerpers op de Veluwe

Schijnwerpers op de Veluwe is een samenwerkingsverband tussen negen gemeenten. Het project wordt gerealiseerd in het kader van het Cultuur- en Erfgoedpact van de provincie Gelderland.

ThemaGeschiedenis, Verhalen
DoelgroepErfgoedprofessionals, Historische Verenigingen
Publiek
ProductAdvies, mijnGelderland.nl
Platform
terug naar overzicht

Schijnwerpers op de Veluwe is een samenwerkingsverband tussen negen gemeenten: Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Hattem, Heerde en Epe. Het project wordt gerealiseerd in het kader van het Cultuur- en Erfgoedpact van de provincie Gelderland. Het pact bestaat uit Cultuurplein Noord Veluwe, Cultuur Makelaar Elburg en Cultuurkust. Op de website kunnen bezoekers meer te weten komen over deze negen Veluwse gemeenten aan de hand van historische verhalen, een overzicht van actuele culturele activiteiten en een overzicht van het educatieve aanbod.

Ons redactieteam van mijnGelderland voert ook redactiewerkzaamheden uit voor de website Schijnwerpers op de Veluwe. Wilt u zelf historische verhalen aanleveren of uw activiteit in de agenda terugzien? Mail de redactie dan via info@schijnwerpersopdeveluwe.nl. Omdat er een koppeling is tussen mijngelderland.nl en schijnwerpersopdeveluwe.nl verschijnen uw verhalen en agendaberichten op beide websites.