Vernieuwde website mijnGelderland online!

Op donderdag 6 december is de vernieuwde website mijnGelderland gelanceerd. Deze publiekswebsite en erfgoedplatform van Erfgoed Gelderland is in een nieuw jasje gestoken!

Over mijnGelderland

De website mijnGelderland blijft in ontwikkeling. Erfgoed Gelderland zet deze website (met bijbehorende sociale mediakanalen) in om het Gelderse erfgoed toegankelijk te maken voor een breed publiek. Gemiddeld 185.000 bezoekers per jaar vinden zo hun weg naar de verhalen over Gelderse geschiedenis en de activiteiten bij cultuur- en erfgoedorganisaties.
Er staan nu ruim 3445 verhalen online en het verhaal van Gelderland is nog lang niet compleet: een toonbeeld van hoe rijk het verleden en de cultuur van Gelderland wel niet is!

Nieuwe vormgeving

Dit jaar werd besloten: het wordt tijd voor een nieuwe look. Samen met communicatiebureau Infocaster gingen we aan de slag. Om de agenda, de verhalen, de canons, de routes en de specials overzichtelijk te houden, is de website anders ingedeeld en vormgegeven. Behalve een moderne en frisse uitstraling is de website zo ook overzichtelijker gemaakt. De zoekervaring van de bezoeker wordt nu vergemakkelijkt met diverse filters.

Neem een kijkje op de vernieuwde website: www.mijngelderland.nl