Verhaal van Gelderland Zomerserie – enthousiast ontvangen

Op dinsdag 8 september is de Verhaal van Gelderland Zomerserie afgesloten. Deze zomer gaven de auteurs van het Verhaal van Gelderland in een twaalfdelige online serie lezingen een inkijkje in het maakproces van een nieuwe Gelderse geschiedenis. In elke aflevering stond ‘een-hoofdstuk-in-de-maak’ centraal en vertelde de auteur over de grote lijn van ‘zijn/haar’ tijdvak.

Deze online serie verving de regiobijeenkomsten die deze zomer en najaar op locatie in de planning stonden en niet door konden gaan door corona. Doel was geïnteresseerden te betrekken bij het Verhaal van Gelderland. Dat is goed gelukt. De serie liep twaalf weken en totaal zijn er zo’n 500 kijkers/luisteraars geregistreerd. De reacties waren enthousiast en veel bezoekers kwamen dan ook regelmatig terug. Ook zijn er leuke tips en aanvullingen binnengekomen, waarmee de auteurs aan de slag kunnen.

De afleveringen zijn allemaal opgenomen. Wilt u één of meer terug afleveringen terugzien, dan kunt u dit laten weten door een e-mail te sturen naar info@erfgoedgelderland.nl.