Top tien Gouden Gelderse Roos Juryprijs is bekend!

Vrijdag 6 september is de jury van de Gouden Gelderse Roos Erfgoedprijs 2019 bijeengekomen om uit de inzendingen een top-10 te bepalen. Na uitgebreid overleg heeft jury bepaald welke tien inzendingen kans maken op de Gouden Gelderse Roos juryprijs. Deze tien inzendingen zijn (in alfabetische volgorde):

Deze tien inzendingen krijgen de kans om hun project in een korte pitch van vijf minuten aan de jury te presenteren. Op basis hiervan zal de jury de top drie bepalen.

Gouden Gelderse Roos Publieksprijs

Alle inzendingen, dus ook de inzendingen die niet tot de top tien van de juryprijs behoren maken nog kans op de publieksprijs, die eveneens als de juryprijs bestaat uit een tastbare roos en €1.000, -. Stemmen kan nog tot en met 4 oktober. U kunt op meerdere projecten een stem uitbrengen. Per e-mailadres is één stem per project toegestaan. Bekijk alle inzendingen  en breng meteen uw stem uit via de website.

Uitreiking

De winnaars van zowel de juryprijs als de publieksprijs zullen bekend gemaakt worden op de Gelderse Landdag op 15 november in theater De Lindenberg in Nijmegen.