Ticketverkoop voor Gelderse Landdag gestart!

Op vrijdag 15 november 2019 vindt de tweede Gelderse Landdag plaats in Theater De Lindenberg in Nijmegen. Het thema van deze editie is Oost/West. Het belooft een dag te worden vol verdieping, inspiratie, kennismaken en kennisdelen.

Dagvoorzitter Andrea van Pol neemt u mee door het sprankelende programma. Kom luisteren naar verhalenverteller Onias Landveld, key-notespreker prof. dr. Johan Oosterman en vele anderen. Lees mensen in plaats van boeken in de Human Library of ga mee op ontdekkingstocht in de Valkhofbunker tijdens het middagprogramma. Geniet van de performances van kunstenaars die erfgoed vertalen naar dans, muziek en literatuur en van de uitreiking van de Gouden Gelderse Roos Erfgoedprijs.

Voorafgaand aan de Gelderse Landdag vindt de Ledenraadsvergadering van coöperatie Erfgoed Gelderland plaats. Indien u als lid de ledenraadsvergadering bijwoont, kunt u in principe de Gelderse Landdag gratis bezoeken. U ontvangt dan een toegangsvoucher bij de start van de vergadering. Let op: maximaal twee gratis vouchers per organisatie. Komt u met meer personen naar de Ledenraadsvergadering, dan worden de extra vouchers achteraf in rekening gebracht.  Meer informatie en aanmelden/tickets (link naar uitnodiging Gelderse Landdag en Ledenraadsvergadering).

Lees hier de uitnodiging  voor Gelderse Landdag en Ledenraadsvergadering

Niet-leden kunnen via de website of de uitnodiging een ticket kopen.