The Future is Heritage 2020 in ontwikkeling

Na twee succesvolle edities van The Future is Heritage (FisH) in Berlijn en Athene is er ook dit jaar weer een internationaal projectteam hard aan het werk om een leuk, interessant en verbindend event te organiseren. Vanwege de coronacrisis zijn de plannen op dit moment nog wat minder concreet dan in voorgaande jaren. Het team doet haar uiterste best om er een leuke maar ook veilige editie van te maken.

Projectteam
Dit jaar wordt het project geleid door Anne-Wil Maris (Erfgoed Brabant) en gecoördineerd door Wouter Hinrichs. Het team is internationaal, met jonge erfgoedprofessionals en studenten uit Nederland, Roemenië, Spanje, Ierland en Frankrijk. Geen gebrek aan verschillende invalshoeken dus!

Website
Het projectteam werkt op dit moment aan een eigen website voor The Future is Heritage. Daarmee wordt een platform gecreëerd voor professionals, studenten, vrijwilligers en andere geïnteresseerden in erfgoed. Op het platform delen zij kennis en is ruimte voor debat en overleg.

Online bijeenkomst
Daarnaast vindt er binnenkort een online bijeenkomst plaats om de plannen te delen. Mogelijke deelnemers aan het event wordt dan ook gevraagd welke onderwerpen, vraagstukken en thema’s zij graag terug willen zien. Want dat is waar FisH uiteindelijk om draait: samen aan de slag met erfgoed!