Stem voor de Gouden Gelderse Roos Publieksprijs!

De inzendtermijn voor de Gouden Gelderse Roos is afgesloten. Bijna 30 inzendingen dingen mee naar de prijs. Het zijn uiteenlopende projecten, verspreid over de provincie Gelderland, waarbij het Gelderse verhaal centraal staat en innovatie, samenwerking en vrijwilligers sleutelwoorden zijn.

Alle inzendingen dingen mee naar de publieksprijs en ook u kunt hiervoor uw stem uitbrengen. Dat kan tot en met  4 oktober. Het project met de meeste stemmen wint de publieksprijs. U kunt op meerdere projecten een stem uitbrengen. Per e-mailadres is één stem per project toegestaan. Uitgebrachte stemmen zijn niet direct zichtbaar op de website. Pas na controle op geldigheid worden de aantallen aangepast.

Bekijk de inzendingen hier en breng meteen uw  stem uit!

Daarnaast zal de vakjury bepalen welke inzendingen in aanmerking komen voor de juryprijs.  De shortlist voor de juryprijs wordt in september bekend gemaakt. De prijsuitreiking van beide prijzen vindt plaats tijden de Gelderse Landdag op 15 november tijdens de Gelderse Landdag in Theater Lindenberg in Nijmegen.

Het doel van de prijs is een podium bieden voor inspirerende erfgoedprojecten met betrekking tot de geschiedenis van Gelderland. Erfgoed Gelderland wil zo samenwerkingsprojecten en creativiteit stimuleren. De Gouden Gelderse Roos betrekt een groot publiek bij het erfgoedveld en zet de vele vrijwilligers in het zonnetje.