Publicatie aantal stemmen Gouden Gelderse Roos Erfgoedprijs op de website stopt!

Voor de Gouden Gelderse Roos Publieksprijs wordt al weken druk gestemd. We hebben inmiddels al meer dan 4.200 unieke stemmen binnen. Stemmen kan nog tot en met vrijdag 4 oktober. Er zijn dus nog twee weken om je favoriete erfgoedproject kans te geven op de Gouden Gelderse Roos Publieksprijs van €1.000,- en een tastbare ‘gouden’ roos. Hier ziet u een overzicht van de projecten die meedingen naar de prijs.

Vanaf vandaag (maandag 23 september 2019) zal het aantal stemmen op de website niet meer worden bijgewerkt. Zo houden we de wedstrijd spannend. 7 oktober, na het sluiten van de stemmen, maken we bekend welke projecten in de top drie voor de Gouden Gelderse Roos Publieksprijs zitten. Ook maken we dan de top drie van de juryprijs bekend. Pas bij de uitreiking van de Gouden Gelderse Roos Erfgoedprijs  –  tijdens de Gelderse Landdag op 15 november 2019 –  zal bekend worden welk project de meeste stemmen heeft weten te veroveren voor de publieksprijs. Ook de juryprijs wordt op deze dag uitgereikt.

Op dit moment worden de eerste drie plekken voor de publieksprijs ingenomen door de Vischafslag Harderwijk, Natuurpark Kronenkamp en Grote werken, de historie van Maas en Waal komt tot leven. Maar niets staat nog vast. Weten deze drie projecten hun plek te behouden? Of worden ze nog ingehaald door andere projecten? Dat zullen we 7 oktober bekend maken!