Promotie Gelderse erfgoedinstellingen via publieksplatform mijnGelderland

Ons publieksplatform mijnGelderland is rijk aan verhalen over de geschiedenis van Gelderland, maar is tevens ook hét platform waarop organisatiebeschrijvingen te vinden zijn van nagenoeg alle cultuur- en erfgoedorganisaties in Gelderland. In samenwerking met de Provincie Gelderland is een plan opgesteld om dit overzicht deze zomer actief onder de aandacht te brengen van de toeristen en bewoners.  We willen laten zien wat Gelderland in huis heeft en hopen op die manier lokaal museumbezoek, en daarmee verspreiding van het toerisme in Gelderland, te stimuleren.

Promotiecampagne overzicht Gelderse erfgoedinstellingen
Het plan sluit aan op de door Toerisme VAN ontwikkelde ‘druktemeter‘. Per regio promoten we online overzichten van lokale erfgoedinstellingen met gebruik van Google Grants en sociale media-campagnes. Via on- en offline advertenties in Gelderland verwijzen we door naar het complete overzicht. Ook bevat mijnGelderland.nl een handige ‘in de buurt’-functie, waarop mensen kunnen zien wat er in hun omgeving te doen is. Marketingbureau Afdeling Online ondersteunt ons bij de uitvoering van het plan. Concurrentie met promotiecampagnes van musea zelf proberen we hierbij zoveel mogelijk te voorkomen. Mocht u onverhoopt merken dat dit toch het geval is, dan kunt u contact opnemen met Henriette Kosse.

Controleer uw gegevens op mijnGelderland
De organisatiebeschrijvingen op mijnGelderland bevatten een wervende beschrijving, adresgegevens, openingstijden en tarieven. Daarnaast is een rechtstreekse doorlinkmogelijkheid naar de online ticketverkoop. De redactie van mijnGelderland heeft bij zo veel mogelijk organisaties aangepaste openingstijden of extra bezoekersvoorwaarden verwerkt. Correcties en/of aanvullingen van uw organisatiegegevens op mijnGelderland.nl kunt u doorgeven via info@mijngelderland.nl.