Onderwijsprogramma Duurzaam Digitaal Erfgoed

Hoe digitaliseren we ons erfgoed? Een nieuw onderwijsprogramma neemt je mee in de laatste ontwikkelingen. Verken tijdens het onderwijsprogramma Duurzaam Digitaal Erfgoed de manieren waarop je als professional in erfgoed kunt inspelen op deze digitale revolutie. Hoe maak je de juiste selectie? Hoe borg je de duurzaamheid van digitale collecties? Hoe anticipeer je op nieuwe ontwikkelingen?

Het programma Duurzaam Digitaal Erfgoed is ontwikkeld door Radboud Academy met topwetenschappers van de Radboud Universiteit, in samenwerking met Radboud Erfgoed, De Faculteit der Letteren en verschillende partners uit de erfgoedsector, waaronder Erfgoed Gelderland, Regionaal Archief Nijmegen, Museum Het Valkhof en het Gelders Archief. In drie modules nemen Prof. dr. Johan Oosterman, dr. Chris Dols en gerenommeerde experts uit de sector je mee in de ontwikkelingen, mogelijkheden en valkuilen van digitalisering.

Het programma start op vrijdag 12 maart. Lees meer over het programma in de flyer of kijk op de website van de Radboud Universiteit.