Meld u nu aan voor de Nationale Archeologiedagen!

Op 12, 13 en 14 oktober doet Gelderland voor de tweede keer mee aan de Nationale Archeologiedagen. Tijdens de Archeologiedagen wordt het verleden tot leven gebracht met honderden activiteiten door het hele land. Het publiek kan een weekend lang underground bij de archeoloog.

Wil u deelnemen aan de Archeologiedagen? Graag! U kunt op allerlei manieren met uw organisatie meedoen. Laat zien hoe leuk archeologie is met bijvoorbeeld een workshop, wandeling, lezing, rondleiding of speurtocht. Maar ook archeologische bakwedstrijden, pub quizzen of andere out-of-the-box ideeën zijn welkom!

Het aanmelden van uw activiteit voor de Archeologiedagen op 12, 13 en 14 oktober 2018 doet u door een account aan te maken op archeologiedagen.nl of met uw bestaande account in te loggen en een activiteit toe te voegen. De Archeologiedagen sluiten in 2018 aan bij het Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed. Op de website kunt u ook terugkijken naar activiteiten van voorgaande jaren om inspiratie op te doen! Heeft u een leuk idee, maar is dit nog niet helemaal uitgewerkt? Dat maakt niets uit! U kunt alvast een activiteit aanmaken, want u kunt het tussentijds opslaan.

Mede namens de Stichting Nationale Archeologiedagen nodigen wij u van harte uit deel te nemen. Lees ook ons bericht over de Gelderse inspiratiebijeenkomst van 8 juni.

Voor vragen kunt u terecht bij collega Roel Kramer.