Meld u nu aan voor de Nationale Archeologiedagen!

Op 11, 12, en 13 oktober van 2019 doet Gelderland voor de derde keer mee aan de Nationale Archeologiedagen. Tijdens dit weekend zetten archeologische organisaties hun deuren open voor het publiek. Overal in het land zijn lezingen, wandelingen, workshops en open dagen. Vorig jaar bezochten landelijk 56.000 bezoekers ruim 350 activiteiten waarvan circa 4000 bezoekers bij de 50 Gelderse activiteiten.

Doe mee aan de Nationale Archeologiedagen!

Wil u deelnemen aan de Archeologiedagen? Dat kan op allerlei manieren. Laat zien hoe leuk archeologie is met bijvoorbeeld een rondleiding of speurtocht. Maar ook archeologische bakwedstrijden, pubquizzen of andere out-of-the-box ideeën zijn welkom! 

Deelname is uiteraard gratis. Let op dat u uw deelname officieel via de Nationale Archeologiedagen website aanmeldt om in het programma te worden opgenomen. Als u al eens eerder heeft meegedaan kunt u gewoon inloggen met uw account van vorig jaar.

Heeft u inspiratie nodig bij het bedenken van een activiteit? Dan kunt u terecht op de inspiratiepagina. Hier vindt u bijvoorbeeld ook een stappenplan voor het opzetten van uw activiteit. Heeft u nog verdere vragen of behoefte aan een brainstormsessie? Voor vragen kunt u terecht bij collega Roel Kramer.