Kom naar: The Future is Heritage

Student of young professionals in de erfgoedsector? Kom dan naar ‘The Future is Heritage’ van 19 t/m 22 juni tijdens de European Cultural Heritage Summit in Berlijn. Leer meer over elkaars geschiedenis door erfgoed te benaderen vanuit een Europese context met een interactief programma vol discussies, workshops en bezoeken aan inspirerende erfgoedinstellingen. Download hier de uitnodiging. Opgeven kan tot 1 juni 2018.

2018 is uitgeroepen door de Europese Commissie als het Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed. In het jaar worden allerlei activiteiten georganiseerd. Erfgoed verbindt: lokaal, regionaal en internationaal, maar zeker ook verschillende generaties! Een van de evenementen die dit jaar plaatsvinden is de European Cultural Heritage Summit van Europa Nostra, die zal zijn van 18 tot en met 24 juni in Berlijn. Samen met de provincies Overijssel en Gelderland en het Kenniscentrum Immaterieel Erfgoed Nederland organiseert Provincie Noord-Brabant van 19 t/m 22 juni de Summit ‘The Future is Heritage’, of kort: Future Summit.

Future Summit

De Future Summit wordt georganiseerd van 19 t/m 22 juni voor en door studenten en young professionals uit de erfgoedsector, als evenement tijdens de European Cultural Heritage Summit. Met een Call for Proposals hebben we jongeren uit heel Europa opgeroepen om samen met ons het programma vorm te geven. Daar is uitgebreid gehoor aan gegeven en het interactieve programma dat er nu ligt, bestaat o.a. uit discussies, workshops en bezoekjes aan inspirerende erfgoedinstellingen in Berlijn en omstreken. Wil jij erbij zijn? Download hier de uitnodiging en geef je op voor 1 juni.

Heb je vragen, meld je dan bij Anne-Wil Maris of Francisca Priem, via info@erfgoedbrabant.nl.