Juryleden voor de Gouden Gelderse Roos Juryprijs zijn bekend!

De juryleden voor de Gouden Gelderse Roos Juryprijs zijn bekend. Gedupteerde van de Provincie Gelderland, Peter Drenth, is voorzitter van de jury. De andere juryleden zijn: Ella Kok-Majewska, Peter Deurloo, Patrick Timmermans en Marc Wingens.

Peter Deurloo is historicus en werkt sinds 1989 als journalist voor De Gelderlander. Peter Drenth is sinds 30 mei 2018 namens het CDA gedeputeerde bij de provincie Gelderland. Hij is als gedeputeerde onder andere verantwoordelijk voor cultuur en erfgoed. Ella Kok-Majewska is vanaf 2000 werkzaam bij het Regionaal Archief Rivierenland (RAR) in Tiel. In 2017 was het RAR één van de winnaars van de Gouden Gelderse Roos Erfgoedprijs. Patrick Timmermans is historicus en directeur van Erfgoed Brabant. Marc Wingens is algemeen directeur van Erfgoed Gelderland. Lees hier meer over de juryleden.

De Gouden Gelderse Roos Juryprijs zal op 15 november tijdens de Gelderse Landdag uitgereikt worden, samen met de Gouden Gelderse Roos Publieksprijs. Beide prijzen bestaan uit een bedrag van €1.000, – en een tastbare Gelderse roos. Iedereen kan nog projecten aanmelden om kans te maken op deze twee prijzen. Meer informatie over de Gouden Gelderse Roos Erfgoedprijs vindt u op onze website. Hier kunt u via het formulier ook eenvoudig projecten aanmelden.