Opdrachtgevers gezocht! Laat u inspireren door HAN-studenten

Ook dit najaar werkt Erfgoed Gelderland weer samen met de Hogeschool Arnhem Nijmegen bij het SIM-project voor tweedejaars studenten. SIM staat voor Solutions for Interactive Media. Studenten bij het SIM-project gaan in groepjes aan de slag met een opdracht van een echte opdrachtgever uit de achterban van Erfgoed Gelderland om met deze organisatie mee te denken over een nieuw interactief (digitaal) concept. Dat concept wordt uitgewerkt tot een werkend prototype en opgeleverd aan de opdrachtgever met een bijbehorende video-trailer. Bekijk wat de studenten de afgelopen jaren al hebben opgeleverd op ons YouTube-kanaal.

Opdracht aanleveren
In oktober leveren we de casussen vanuit onze achterban aan bij de HAN. Wilt u meedoen? Neem dan contact op met Henriette Kosse. Zij zal het verdere verloop met u doornemen (opdrachtformulier invullen, beschikbaarheid bespreken).

Net als dit voorjaar is er de kans dat een groot deel van het project op afstand (digitaal) wordt uitgevoerd. De studenten passen zich gemakkelijk aan de mogelijkheden en beperkingen rondom Covid-19 aan.

Meer over deze samenwerking met de HAN leest u hier.

Beelden uit de presentaties | linksboven: Museum Jac Maris – online tijdlijn, rechtsboven: Cultuur- en Erfgoedpact Liemers – citygame Zevenaar, onder: Museum Staal – interactieve film