Geef uw verhaal een podium!

Op 13 juni organiseert Erfgoed Gelderland samen met het Regionaal Archief Rivierenland de schrijfworkshop mijnGelderland voor erfgoedinstellingen uit het Rivierengebied. Met deze schrijfworkshop willen wij, samen met u, de Gelderse geschiedenis een podium geven.

Wij nodigen u daarom van harte uit voor deze schrijfworkshop. Kijk met een frisse blik naar lokale geschiedenis. Laat u inspireren tot het schrijven over lokale geschiedenis voor een breed publiek. U krijgt uitleg over auteurs- en beeldrechten en het gebruik van bronnen en wij geven een mini-workshop over het bijdragen aan mijnGelderland en wat mijnGelderland voor u kan betekenen. Daarnaast is deze schrijfworkshop een uitstekend moment om uw netwerk uit te breiden en kennis te maken met andere historische verenigingen.

MijnGelderland is de publiekswebsite van Erfgoed Gelderland en is hét erfgoedplatform dat het mogelijk maakt om uw organisatie op de kaart te zetten en het cultureel erfgoed van de provincie onder de aandacht van een breed publiek te brengen.

Uitnodiging en programma

Aanmelden voor de schrijfworkshop vóór 6 juni via info@erfgoedgelderland.nl