Fotowedstrijd Erfgoed Gezocht – Wie maakt de mooiste foto van een Veluwse grafheuvel?

Foto: Grafheuvels op de Regte Heide in Noord Brabant (foto: Quentin Bourgeois)

Grafheuvels zijn uitermate markante structuren op de Veluwe en binnen het Erfgoed Gezocht project zijn ze heel duidelijk zichtbaar op de hoogtebeelden die onderzocht worden. Grafheuvels zijn echter lastig te fotograferen. Voor artikelen over ons project op de Veluwe wordt daarom telkens de, overigens prachtige, foto hierboven gekozen (bijv. de Volkskrant 10-8-2019 of Nemo kennislink 2-8-2019). Echter, dit is niet de Veluwe! De grafheuvels op de Veluwe zijn ongetwijfeld even fotogeniek als die op de Brabantse Regte Heide. Daarom deze uitdaging:

Wie maakt de mooiste foto van een Veluwse grafheuvel?

De winnende foto zal een prominente plek krijgen op onze website www.erfgoedgezocht.nl en toekomstige mediaberichten illustreren. Daarnaast ontvangt de winnaar een prachtige grafheuvel-gerelateerde trofee.

De deadline voor inzenden is 30 september 2019. Stuur uw inzending naar e.kaptijn@erfgoedgelderland.nl, onder vermelding van de fotolocatie (welke grafheuvels is het?).

De inzender verklaart eigenaar te zijn van de foto en, mits van toepassing, houder te zijn van het portretrecht. Het Erfgoed Gezocht project is op geen enkele wijze aansprakelijk wanneer de inzender niet de eigenaar of portretrechthouder is van de ingestuurde foto(‘s). De inzender geeft het Erfgoed Gezocht project d.m.v. inzenden toestemming om de foto(’s) onder vermelding van naam van de fotograaf te gebruiken op de website of in eventuele berichten in de media (onder de creative commons richtlijnen).