Fort Pannerden zoekt vrijwilligers

Fort_Pannerden_Vrijwilligers

Fort Pannerden verandert in een grote publieksattractie, met nieuwe programma’s . Maar het gaat ook vaker open. 180 dagen per jaar is de koers. Daarom wil het fort zijn enthousiaste vrijwilligersteam uitbreiden. De campagne ‘Stoer fort zoekt vrijwilligers met een glimlach’ startte met een informatiemiddag in Fort Pannerden op zaterdag 23 januari.

Nieuw team

Het fort wil het gehele jaar door open zijn voor publiek, in totaal 180 dagen (nu zijn dat er 30). In de zomermaanden en schoolvakanties zelfs 7 dagen in de week. Het fort zoekt daarvoor zo’n 40 nieuwe vrijwilligers, mensen van alle leeftijden. Ze vormen straks een team samen met de circa 40 vrijwilligers die nu al actief zijn. Van de vrijwilligers die tijdens publieksopenstellingen werken wordt gevraagd tenminste een dag van 6 uur per 2 weken de handen uit de mouwen te steken. Een klein aantal professionals gaat het vrijwilligersteam van ca. 80 mensen ondersteunen en leiden.

Taken

De vrijwilligers gaan allerlei taken uitvoeren. Het fort zoekt bijvoorbeeld gastvrije chauffeurs voor de net bestelde groeps-tuktuks. Zij zorgen voor de gratis vervoerservice vanaf de entree van de Klompenwaard, 1200 meter van het fort. Maar ook servicemedewerkers zijn welkom, dagcoördinatoren, rondleiders en winkelmedewerkers. Er is bovendien interessant vrijwilligerswerk achter de schermen. Denk aan het archiveren van documenten uit de fortgeschiedenis, het organiseren van evenementen, of werk op het gebied van ict of communicatie.

Interesse?

Aanmelden kan via info@fortpannerden.eu, overige informatie vindt men op www.fortpannerden.eu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.