Erfgoed Gelderland blijft goed bereikbaar

Update 24 maart

Ook in deze onzekere periode kunt u op ons rekenen. Wij werken vanuit huis, maar blijven in de lucht voor uw vragen en helpen u graag verder om deze periode zo goed mogelijk door te komen. Binnenkort zullen wij onze leden telefonisch benaderen om te onderzoeken waar behoefte aan is.

Op dit moment onderzoeken wij op welke wijze wij kunnen ondersteunen met virtuele activiteiten via onze platforms mijngelderland.nl en collectiegelderland.nl. U blijft natuurlijk onze nieuwsbrief ontvangen en ook kunt u creatieve ideeën inbrengen, zodat we die met elkaar kunnen delen.

U kunt bij ons terecht via e-mail, telefoon, skype of andere online programma’s.
Zie voor contactgegevens: erfgoedgelderland.nl/onze-medewerkers

Bijeenkomsten afgelast/verzet/online
De komende weken stonden er verschillende bijeenkomsten op de rol; deze worden geannuleerd of verschoven naar een later tijdstip. Ook verkennen we  de online mogelijkheden voor een aantal van onze bijeenkomsten. Op korte termijn betreft dit het formele gedeelte van de ledenraadsvergadering van 20 april. Houd die datum dus nog even in uw agenda. Daarnaast zijn we van plan het symposium Ieders Museum in verschillende delen online aan te bieden. Houd voor updates daarover deze pagina in de gaten.

Uiteraard houden we u op de hoogte via onze gebruikelijke kanalen.

Let op: wij hebben in onze berichtgeving ook activiteiten van partnerorganisaties onder de aandacht gebracht. Kijk goed bij de organisator zelf of de activiteit door gaat.

Misschien heeft u afspraken met een of meer van onze medewerkers rond projecten of andere zaken en heeft u daar vragen over? Neem dan gerust contact op met de betreffende medewerker(s) op.

We wensen iedereen veel sterkte de komende periode en het belangrijkst is vooral gezond te blijven.

Met vriendelijke groet,

Directie en medewerkers Erfgoed Gelderland