Datum eindpresentatie HAN studenten bekend

HAN studenten aan het werk voor erfgoed

De studenten van de HAN zijn al enkele weken bezig met het oplossen van vraagstukken over digitale media. Vier organisaties leverden een uitdagende opdracht aan bij Erfgoed Gelderland: Het Nederlands Bakkerij Museum in Hattem, Leven in de Liemers, Musea Zutphen en Nationale Park de Hoge Veluwe. Studenten van twee opleidingen gaan langs, spreken kenners, duiken in de geschiedenis en bedenken een innovatieve oplossing.

Op woensdag 28 november gingen collega’s Maud Heldens en Henriette Kosse langs voor een reeks feedbackgesprekken. Groepje voor groepje kwamen de studenten hun concepten en ideeën voorleggen. Een groepje wil graag een gebruikersenquête afnemen bij de achterban van Erfgoed Gelderland. Kent u de Liemers, omgeving Groessen en wilt u dit groepje helpen? Vul hier de enquête in.

Voor het eerst worden de eindpresentaties van de twee opleidingen (IMD en SIM) gecombineerd. Op 22 januari 2019 van 9.00-14.45 zit het atrium op de Westervoortsedijk vol met studenten. Wilt u hier bij zijn, dan kunt u zich opgeven bij Henriette Kosse.