Denktank Historische Verenigingen

Donderdag 6 juni kwam de Denktank Historische Verenigingen voor de derde keer bij elkaar. Vertegenwoordigers van historische verenigingen uit alle delen van Gelderland komen met enige regelmaat bijeen om de behoeften van de historische verenigingen te bespreken, belangen te wegen, bijeenkomsten te evalueren en de koers voor de toekomst te bepalen. Samen denken we na over het dienstenaanbod en toekomstige projecten voor (en door) Gelderse historische verenigingen.

Dit keer mochten we Hans Saan van A.W.K. Voet van Oudheusden verwelkomen als vertegenwoordiger uit Rivierenland. Vele zaken werden besproken: van de omgevingswet tot bestuurszaken en van digitaliseringszaken tot vormen van communicatie. Overeengekomen werd dat het volgende Juiste Loket zal gaan over digitalisering in de volle breedte. Blijft u op de hoogte via onze speciale pagina voor historische verenigingen.

Heeft u ook een idee of een aandachtspunt? Laat het ons weten via Jette Janssen en/of Henriette Kosse of benader één van de Denktankleden:

Ben Verheij (Groenlo)
Bertus Rietberg (Steenderen)
Jan van Bremen (Bemmel)
Hans Saan (Culemborg)
Theo Michels (Bennekom)

Heeft u een vraag aan andere historische verenigingen? Stuur deze naar info@erfgoedgelderland.nl met de vermelding ‘oproep van/voor historische verenigingen’.