De Bastei is open en zoekt vrijwilligers!

Vacatures Bastei

De Bastei in Nijmegen heeft recent haar nieuwe deuren geopend. Dit centrum voor natuur en cultuurhistorie aan de Waalkade in Nijmegen omvat de oude Stratemakerstoren en nieuwe archeologische vondsten uit verschillende eeuwen. In het nieuwe gedeelte tonen ze hoogtepunten uit de collectie. Daarnaast zijn er regelmatig wisseltentoonstellingen. Helemaal bovenin bevindt zich het Bastei Café met een terras, dat prachtig uitkijkt over de Waal. Het museum verwacht veel bezoekers, met name in de komende zomerperiode.

erfgoedvrijwilliger.nl

Maar om al deze bezoekers goed te kunnen ontvangen hebben ze gemotiveerde en enthousiaste vrijwilligers nodig. Om deze te werven hebben ze de website erfgoedvrijwilliger.nl ingeschakeld. Dit Gelderse platvorm voor erfgoed vacatures is in maart gelanceerd en staat vol met uiteenlopende vacatures. Korte klussen, gidsen, bestuursfuncties, sociale media bestieren of praktisch aan de slag: de vacatures kunnen zelf geplaatst worden door de instelling. De Bastei heeft bijvoorbeeld per direct behoefte aan baliemedewerkers, publieksbegeleiders en medewerkers voor het Kinderatelier.

Plaatsen en reageren

Vacatures plaatsen gaat heel gemakkelijk. Reageren op een interessante vacature? Dat kan via het reactieformulier onder de vacature, een bericht wordt automatisch doorgestuurd! Meer weten over deze website, klik hier of neem contact op met Jette Janssen.