Adviesgroep mijnGelderland

Op dinsdag 11 februari kwam het Netwerk Adviesgroep mijnGelderland weer samen. Bij deze vergadering werd er teruggeblikt naar de jaarrapportage van 2019 en alle nieuwe toevoegingen aan mijngelderland.nl zoals de Canon van Hattem, de special Plekken van Plezier (Open Monumentendag) en Verhaal van Gelderland. Ook kwamen de huidige werkzaamheden ter spraken, zoals het ‘Spoor van de maand’ van het project over slavernijverleden in Gelderland en de komende WO2-cafés. Daarnaast werd er advies gevraagd aan de groep over een interactieve kaart die het mijnGelderland team aan het ontwikkelen is.

De adviesgroep helpt het redactieteam van mijnGelderland bij het verbeteren van de website en aanverwante producten. De leden adviseren over doorontwikkeling, nieuwe content(projecten) en het nader betrekken van de leden van Erfgoed Gelderland bij de website. De adviesgroep bestaat uit acht vertegenwoordigers vanuit de leden van Erfgoed Gelderland. De groep vergadert drie keer per jaar en beantwoordt incidentele adviesvragen via e-mail.

Interesse of vragen? Neem contact op met projectleider Henriette Kosse.

Foto: CC-BY Erfgoed Gelderland
Staand v.l.n.r.: Kees Huntink (Erfgoed Gelderland), Theo Michiels (Historische Vereniging Oud Bennekom), Elmar van de Ree (Erfgoed Gelderland), Tim Stapel (Erfgoed Gelderland), Ben Bregman (Erfgoed Gelderland), Lieke de Ruyter de Wildt (Historisch Museum Ede), Darinka Thijs (Erfgoed Gelderland) en Ellen Nieboer (Regionaal Archief Nijmegen.
Zittend: Marjo van de Berg (Gemeentearchief Ede), Karin Besjes van (Tempel | Kerk Museum Elst) Henriette Kosse en Alexandra van Steen (Flipje en Streekmuseum Tiel)