Het Juiste Loket III

Na de enthousiast ontvangen bijeenkomst Het Juiste Loket SPECIAL op 26 februari 2019 organiseert Erfgoed Gelderland op dinsdag 4 februari 2020 weer een speciale bijeenkomst voor historische verenigingen: ‘Het Juiste Loket III’. De bijeenkomst, in kader van het Verhaal van Gelderland, zal plaatsvinden bij Erfgoed Gelderland van 13:30 tot circa 16.30 uur. De inloop is vanaf 13:00.

Programma

Deze bijeenkomst zal in het teken staan van een van de modules van het handboek voor historische verenigingen: collectiebeheer en auteursrecht. Een collectie/verzameling kan uit van alles bestaan, van documenten en boeken tot foto’s, video’s en audiomateriaal en van historische objecten tot kunstwerken. Verdiept u zich een middag in collectieregistratie, behoud en beheer van uw collectie/verzameling, digitalisering, auteursrechten en de AVG (privacywet). Het programma zal bestaan uit een plenair gedeelte en twee workshoprondes met keuze uit drie workshops. Deze workshops zijn leerzaam voor beginners en gevorderden.

Meer informatie over het programma volgt binnenkort!

Aanmelden

Leden: u kunt zich gratis aanmelden via info@erfgoedgelderland.nl

Niet-leden: Aan niet-leden vragen wij een bijdrage van €7,50 voor organisatiekosten. U kunt uw ticket voor deze middag hier bestellen, waarmee u meteen bent aangemeld. Weet u niet zeker of uw organisatie lid is, of is uw lidmaatschap in aanvraag, neem dan gerust contact op met Henriette Kosse voor inlichtingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: