Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het Juiste Loket SPECIAL

26 februari 2019 - 13:30 - 16:30

Op dinsdagmiddag 26 februari organiseert Erfgoed Gelderland, in kader van het project Verhaal van Gelderland, een bijeenkomst voor historische verenigingen: ‘Het Juiste Loket SPECIAL’.

Na de enthousiast ontvangen bijeenkomst ‘het juiste loket II’ op 11 juli 2018 organiseren we deze keer een thema-bijeenkomst rondom communicatie. Bekijk hier de uitnodiging!

Programma
Deze bijeenkomst staat in het teken van perswijsheid: persbenadering en communicatie. Het programma bestaat uit een optionele lunch met daarna een plenair gedeelte o.a. over het omgaan met de lokale media en hoe je meer publiciteit krijgt.

Daarnaast kunt u deelnemen aan twee workshoprondes met keuze uit drie workshops. Deze workshops zijn zo ingericht dat het zowel met weinig als met veel ervaring leerzaam is. U kunt aan de slag met de vraag ‘hoe maakt u een goed of beter persbericht?’ of met het vertalen van uw nieuwswaardigheden en artikelen naar sociale media berichten. Daarnaast krijgt u de kans om te oefenen met interviews geven voor de camera en leert u hoe u dit het beste kan aanpakken.

Entree

Leden: gratis (aanmelden via info@erfgoedgelderland.nl)
Niet-leden: €7,50 via e-ticket (zie uitnodiging)

Gegevens

Datum:
26 februari 2019
Tijd:
13:30 - 16:30

Locatie

Erfgoed Gelderland
Westervoortsedijk 67-D
Arnhem, 6827 AT Nederland
+ Google Maps