Terugblik op kick-off voor erfgoedfestival

Op vrijdag 10 november vond de kick-off voor het erfgoedfestival Gelderland Grensland  plaats in het Kolpinghuis te Nijmegen. Tijdens het plenaire programma, onder leiding van de Ridders van Gelre, gaf Gedeputeerde Josan Meijers haar visie over het belang van het thema grenzen en de rol van het festival. Festivaldirecteur Dolly Verhoeven gaf een update van de stand van zaken.

De festivalorganisatie ging tijdens deze feestelijke aftrap van het festival in gesprek met de deelnemers. Daarna konden de deelnemers verschillende workshops en presentaties volgen om inspiratie op te doen voor het vormgeven van hun eigen festivalactiviteiten. Benieuwd naar de workshops? Een aantal is hier te vinden.

De kick-off was een dag van ideeën uitwisselen en elkaar inspireren en dat is zeker gelukt; ‘Goede ideeën opgedaan vooral m.b.t. sponsoring’ en ‘Inspirerend en verhelderend’,  laten de deelnemers weten.  We zijn onder de indruk van alle ideeën die voorbij zijn gekomen. De festivalorganisatie kijkt met een tevreden blik terug op deze bijeenkomst met een opkomst van maar liefst 125 personen en bedankt iedereen voor zijn inzet!

Met een toast op de mooie start werd de bijeenkomst afgesloten.

Het festival is vanaf nu ook te vinden op social media, volg ons dus op Twitter en Instagram.

Meer informatie:
info@erfgoedgelderland.nl
www.erfgoedfestival.nl