mijnGelderland: hét erfgoedplatform van Gelderland

Wat biedt mijnGelderland?

Uw organisatie op de kaart zetten en het cultureel erfgoed van de provincie in het hart van een breed publiek brengen? MijnGelderland.nl is de publiekswebsite van Erfgoed Gelderland en is hét erfgoedplatform dat dit mogelijk maakt. Met verschillende innovatieve toepassingen en verfijnde contentmarketing promoot u op de website uw organisatie en activiteiten.

Het verhaal van Gelderland is op mijnGelderland in beeld gebracht door middel van een grote hoeveelheid verhalen, fiets- en wandelroutes, pronkstukken en evenementen, die door Gelderse erfgoedorganisaties zijn verzameld. Ook is mijnGelderland constant op zoek naar nieuwe innovatieve mogelijkheden zoals mijnGelderland op tafel en mijnGelderland in 360 graden.

Voordelen lidmaatschap Erfgoed Gelderland

Voor de leden van de coöperatie Erfgoed Gelderland biedt mijnGelderland een aantal voordelen. Leden van Erfgoed Gelderland mogen namelijk jaarlijks gratis drie verhalen op de website plaatsen en bovendien krijgen coöperatieleden voorrang als het gaat om plaatsing in de nieuwsbrief en berichtgeving op sociale media.

Erfgoed Gelderland denkt graag mee over welke mogelijkheden mijnGelderland voor uw organisatie biedt. Interesse? Neem dan contact op met info@erfgoedgelderland.nl of download voor meer informatie over mijnGelderland de flyer.

Nieuws en persberichten kunt u sturen naar nieuws@mijngelderland.nl wij vragen u dit e-mailadres op te nemen in uw perslijst.