Inspiratiemiddag lokale media 22 september

Werk je in lokale media? Bij een regionale nieuwswebsite of lokaal tijdschrift, huis-aan-huisblad of RTV? Dan nodigt Erfgoed Gelderland je graag uit voor een inspiratiemiddag op vrijdag 22 september bij Omroep Gelderland.

Erfgoed Gelderland wil in samenwerking met lokale media de presentatie van Gelderse geschiedenis stimuleren. Hoe maak je historische verhalen interessant voor je lezers? Dit is de hamvraag die wij samen willen beantwoorden. Daarom organiseren wij een inspiratiemiddag waar redactieleden van lokale media met ons in gesprek kunnen gaan over hun behoeften, meningen en ideeën op dit gebied.

Je wordt bij deze bijeenkomst verwelkomt door Ridder van Gelre, René Arendsen, die je rondleidt bij Omroep Gelderland en een presentatie geeft over hun historische tv-programma’s. Daarna is het woord aan jou: wat zijn jouw behoeften als lokaal medium? Wat is je relatie met Gelderse geschiedenis? Hoe kan Erfgoed Gelderland helpen met een interessante presentatie van lokale historische verhalen? Ga met ons en andere lokale media in gesprek onder het genot van koffie of thee.

Aanmelden kan via info@erfgoedgelderland.nl. Na aanmelding  ontvang je verdere informatie en het defintieve programma.

Foto: unknown photographer at ANEFO; Nationaal Archief [No restrictions], via Wikimedia Commons.