Erfgoedfestival 2018 in de maak: inspirerende bijeenkomst

De bijeenkomst voor het Gelderse erfgoedfestival Gelderland Grensland op 13 februari in In de Weerd in Arnhem heeft veel inspiratie opgeleverd. Het thema grenzen zelf biedt al volop mogelijkheden voor activiteiten en samenwerking, maar ook de speeddates leverden mooie ontmoetingen en ideeën op.

Na het welkomstwoord van Liesbeth Tonckens, directeur bedrijfsvoering Erfgoed Gelderland, gaf festivaldirecteur Dolly Verhoeven een introductie op het erfgoedfestival 2018. Zij zoomde daarbij in op de plannen en mogelijkheden die het thema biedt. Communicatiemanager Climmy Hanssen lichtte de nieuwe communicatiestrategie toe: van losse festival campagnestijlen naar een sterk en eenduidig festivalmerk. Vervolgens was het tijd voor actie en ideeën uitwisselen in de vorm van speeddates. In toepasselijke Valentijnssfeer konden de deelnemers kennis met elkaar maken en zoeken naar de juiste match! Ter afsluiting van de speeddates noteerden de deelnemers de beste ‘match’ of het meest inspirerende idee dat ze die dag gehoord hadden. Bij de borrel kon er nagepraat worden en indien gewenst een vervolgafspraakje gepland…. We zijn benieuwd wat voor moois hier allemaal uit komt!

Bekijk hier de presentatie en lees de ‘matches’ en ideeën van de deelnemers. Tijdens de bijeenkomst werd er volop getwitterd. Lezen of meetwitteren? Dat kan via  #erfgoedfestival18. Meer over het festival.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.