Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop Ieders Museum: Ideevorming bij de doelgroepen

1 september 2017 - 10:00 - 13:00

In opdracht van de Provincie Gelderland ontwikkelde Prima Donna het Museummenu: een handboek en brainstormspel voor musea voor het genereren van nieuwe, uitvoerbare ideeën in samenwerking met lokale partners, waarbij het museum naar je toe komt. Kun je als museum nog nieuwe inspiratie gebruiken om samen te werken met partijen in de buurt? Wil je mee doen aan Ieders Museum maar je idee komt niet van de grond? Doe dan mee aan deze workshop!

De workshop start met een presentatie van inspirerende voorbeelden. Daarna gaan de deelnemers aan de hand van het brainstormspel van het Museumenu ideeën genereren die passen binnen Ieders Museum . Elk deelnemend museum komt aan bod. Ook werken we tijdens de workshop een stappenplan door (in zes stappen van idee tot uitvoering), zodat ook duidelijk is hoe je met je idee verder kan gaan. Daarbij delen we onze ervaringen met valkuilen en met wat er wel werkt. Deelnemers gaan dus met praktische tips, handvatten en een mooi idee naar huis.

Wanneer : 1 september 2017, 10:00-13:00 (inclusief lunch)
Waar: Westervoortsedijk 67-d
Aanmelden: graag z.s.m. via info@erfgoedgelderland.nl onder vermelding van:  Workshop Ieders Museum 1 september.
Maximaal aantal deelnemers is 12 (minimum 6), deelnemen is mogelijk voor musea uit Gelderland die lid zijn van de coöperatie of geregistreerd museum zijn.

Gegevens

Datum:
1 september 2017
Tijd:
10:00 - 13:00